ICT Roddels 236: Sun’s Simon Phipps verandert de politiek

Vandaag berichten vanaf de Holland Open Conferentie in Amsterdam. Daar treffen we Simon Phipps, de Chief Open Source Officer van Sun Microsystems. Beide zijn we podcasters en dit interview is dan ook bij ICT Roddels als bij Webmink aanwezig. Het gesprek gaat over de veranderingen in de maatschappij, die een de basis van open source staan. Volgens Simon veranderen wij, maar uiteindelijk ook de overheid en de muziekindustrie. Ook doet hij een oproep om de overheid meer open te maken door actiever om te gaan met WOB-procedures.

Uiteindelijk is de trend niet meer te stoppen en zullen we allemaal moeten wennen aan de openheid in de maatschappij.

pixelstats trackingpixel
This entry was posted in Interview, Open-sourcesoftware, podcast. Bookmark the permalink.

One Response to ICT Roddels 236: Sun’s Simon Phipps verandert de politiek

  1. Pingback: Open maatschappij niet meer te stoppen. « Open source en standaarden op de UT

Leave a Reply